Tornen les consultes presencials als consultoris de Vallibona, Xiva, Ortells i Castell de Cabres

810
Centre de Salut de Morella
Centre de Salut de Morella
PUBLICITAT
  • La capital dels Ports compta encara amb 58 casos actius de COVID-19

La millora de la situació sanitària i la recuperació de part de l’equip sanitari a la Zona Bàsica de Salut de Morella ha permés que, des de demà mateix, 1 de febrer, es reprenguen les consultes presencials als consultoris auxiliars de Vallibona, Xiva, Ortells i Castell de Cabres. Cal recordar que estaven tancats des del 14 de gener i l’atenció als i les pacients, excepte urgències, ha vingut sent telemàtica.

La regidora de Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha destacat que “els serveis mèdics fan un magnífic treball i estem en constant coordinació durant tota la pandèmia”. L’edil ha explicat que “durant estes setmanes s’ha fet un gran treball per suplir que no pogueren estar oberts els consultoris auxiliars i, ara, ens alegrem que tornen a la normalitat”.

Dades COVID-19 a hores d’ara

Morella compta ara mateix amb 58 casos actius de COVID-19, xifra que tot i ser considerable està molt lluny del pic que es va produir el 10 de gener amb 141 casos positius. Des del Centre de Salut de Morella realitzen les labors de seguiment i atenció dels casos actius. Alhora, continuen el procés de vacunació amb les terceres dosis.

Fonts sanitàries alerten de la importància de guardar la quarantena si la prova COVID-19 dona positiu i demanen “màxima prevenció” per als contactes amb un cas positiu. Així mateix, recorden la importància de la vacunació, la ventilació, l’ús de la mascareta i evitar aglomeracions.

Des de l’ajuntament indiquen que si alguna persona o família que ha d’estar en quarantena necessita algun tipus de suport, té a la seua disposició, durant aquests dies, el telèfon de Serveis Socials municipals: 637 831 512