Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella
La tercera edició de l’Escola de la tardor arriba a la seua fi després de tres dies d’activitats a la ciutat de Morella. Aquesta ha comptat amb molta participació durant totes les ponències amb dones referents que han conduït aquest espai de discussió, generació de sinergies i visibilitat de les dones. Així, avui s’ha celebrat l’acte de cloenda i l’acte d’entrega dels premis de l’escola atorgats a Rocío Moliner de Vistabella, Neus Albertos de Xàtiva, la Federación de Ganaderas Esañolas Somos Tierra i el Grup de Dones dels Ports.
També cal explicar que ha comptat amb molta participació, tant de manera presencial com a través de l’streaming on hi havia una mitja de 150 espectadores durant tot l’encontre. A més, ahir es va anunciar que a partir d’aquesta edició, l’Escola de la tardor es celebrarà anualment i la seu continuarà a Morella.
La regidora d’Igualtat, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “es tracta d’unes jornades molt importants on s’han tractat diferents temes al voltant de l’ecofeminisme com a punt de partida”. L’edil ha volgut donar “l’enhorabona a les dones i grups premiades per l’Escola de la tardor i agrair el seu treball per fer una societat més igualitària”. Finalment, Mari ha aprofitat per a “agrair a Marisa Meléndez i tota l’organització la seua implicació en l’Escola de la tardor que tornarà a Morella l’any que ve”.
Aquesta trobada compta amb el suport de l’Ajuntament de Morella, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana. Avui ha participat també la vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta. L’actual ha sigut una edició innovadora amb dinàmiques i metodologies distintes per a fer un encontre divertit i dinàmic per a extraure tot el potencial de les participants. Així, s’han establert tres panells temàtics que s’iniciaran amb Els nostres pobles com a catalitzadors de l’agenda 2030. Territoris verds i feministes, continuarà amb Economia Verda, social i del bé comú amb enfocament de gènere i finalitzarà amb Som! Ecodones. Xarxa ecofeminista i rural de Castelló. Sororitat. A més, s’ha pogut seguir en temps real a través de la pàgina web www.escoladelatardor.es.