La cursa no competitiva “La il·lusió mou les nostres cames”, tot un èxit

921
PUBLICITAT

El passat dissabte 19 de juny, va tenir lloc a Portell de Morella la cursa no competitiva del projecte “Muntanyes d’Il·lusions” i del Cra Celumbres, anomenada “La il·lusió mou les nostres cames”.

Aquesta carrera benèfica es va  dur a terme per guanyar diners per a col·laborar amb les famílies que vulguen instal·lar-se al municipi de Portell per així assegurar-ne el futur de l’escola de la localitat. Alhora que per oferir un dia replet d’activitats a l’aire lliure per a tothom qui volgués gaudir fent esport a la natura de la comarca. 

Pam Collado, mestra de l’aulari de Portell i impulsora del projecte, explica que “tot va anar genial, la gent va quedar molt contenta. Entre els dorsals i la venda de samarretes i llibres, es van recaptar uns 1.600 euros aproximadament”. 

Per seguir contribuint a la iniciativa “Muntanyes d’Il·lusions”, es poden fer aportacions econòmiques al compte bancari corresponent a l’Associació Esportiva Toll d’en Drac de Portell (ES103058735421272020130) incloent MUNTANYES D’IL·LUSIONS com a concepte.

Tots els òrgans promotors de la marxa solidària, volen agrair públicament la col·laboració de tothom qui va participar, tan corrents com organitzant o aportant el seu granet de sorra.