Portell segueix lluitant per unes infraestructures de comunicació dignes

705
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Portell

L’Ajuntament de Portell, un cop més, reivindica el desgast de les vies d’accés al municipi i l’abandonament d’aquestes. En concret, del tram de la CV-15 que uneix Portell amb Cinctorres i del camí rural Portell – La Cuba.

A l’abandonament se li sumen tots els tràmits burocràtics que endarrereixen o inhabiliten les obres de reforma. L’any passat no es va poder arreglar el camí rural cap al municipi veí de La Cuba, ja que, en últim moment, es va reclamar un permís de Red Natura.

Álvaro Ferrer, alcalde de la localitat, ha volgut fer ressò d’aquesta situació a dues entrevistes per un diari provincial on ha declarat que: “des de que es va construir la CV-15, no s’ha canviat el vial ni s’ha ampliat”, afegint que “no podem continuar així. Estem cansats de veure com s’arreglen forats amb reformes puntuals que no són efectives. Necessitem una rehabilitació de la via integral”.

Arcadi España, conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat assegura que els serveis territorials de Castelló contactaran aviat amb el consistori de Portell per poder començar les obres del tram que uneix tots dos municipis cap a unes infraestructures de comunicació dignes i de qualitat. D’altra banda, l’Ajuntament ja ha posat en marxa el procés de sol·licitud del permís de Red Natura necessari per completar les obres del camí rural a La Cuba.

Des de l’Ajuntament de Portell s’espera que el 2021 siga l’any en què s’acabe amb aquestes problemàtiques.