Comencen les obres d’asfaltat del Camí Catí de Tírig

654
PUBLICITAT

Dimarts que ve està previst l’inici de les obres d’asfaltat del Camí Catí de Tírig. Així ho ha comunicat l’alcalde, Juan José Carreres, qui ha indicat que “si la situació meteorològica ho permet s’iniciaran els treballs de millora del vial”.

Un vial de summa importància tant per als veïns i veïnes de Tírig com per als de Catí, ja que el Camí Catí uneix tots dos municipis. “El Camí Catí és utilitzat diàriament per treball o motius personals, no podem oblidar que molts serveis són compartits entre les dues localitats” ha assenyalat Carreres qui també ha incidit en què “el camí és d’ús prioritari pel seu ús ramader i el pas de camions de mercaderies”.

Les obres d’asfaltat i millora del vial en el terme de Tírig han sigut una reivindicació dels veïns i veïnes durant anys. Ara, “després de múltiples gestions realitzades” està més a prop el condicionament total del vial. Assenyalar que l’obra estarà finalitzada abans de l’estiu.

Cal indicar que es realitzaran dues fases. La primera fins a la “Celleta” i la segona fins a “La Morellana”. Des de l’Ajuntament de Tírig s’informarà sobre els possibles talls en la carretera.