Cinctorres suspèn classes i demana màxima precaució

815
Cinctorres cobert de neu.
Cinctorres cobert de neu.
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Cinctorres ha informat als veïns i veïnes que, avui dilluns 11 de gener, les classes de l’aulari de primària i la UCF estan suspeses a causa del temporal de neu i fred.

Així mateix, es recorda que cal tindre la màxima precaució als carrers per la formació de plaques de gel i possibles despreniments de neu a les teulades i rafels. “Si algú veu alguna teulada molt perillosa que avise a l’Ajuntament per a poder prendre les mesures oportunes” ha indicat el consistori al seu comunicat.Indicar que, des d’ahir, s’està tirant sal.

De la mateixa manera, a causa de la borrasca Filomena i la Covid19, els edificis municipals romanen tancats fins al 17 de gener. Només continua obert l’ajuntament, on cal cridar per a demanar cita prèvia. Els telèfons de contacte de l’ajuntament en cas de necessitat són: 964 18 10 01 i 670 720 140. En cas d’emergència es recomana cridar al 112. L’Ajuntament també ha informat que, si alguna persona necessita ajuda per a anar avui al consultori mèdic, pot contactar amb l’ajuntament.