La cuina dels Ports en un llibre

1869
Portada de La cuina dels Ports
Portada de La cuina dels Ports
PUBLICITAT
  • La presentació serà pròximament

Els napoleons, els cristos, el brull, les rosques, els bollos, les sopes, l’olla, la truita amb arròs i els arrossos d’interior, el bolo, la güenya, el frescum, les conserves, el conill, el corder, el javalí, el panoli, les coquetes de carabassa, els manolins o els flaons són algunes de les delícies que es poden trobar al llibre “La cuina dels Ports”. Es tracta d’una recopilació de 58 receptes procedents de Morella, Vilafranca, Catí, Forcall, Cinctorres, Portell, Castellfort, la Mata, la Todolella, Sorita, Olocau del Rei, Vallibona, Herbers, Villores, Palanques, Castell de Cabres i la Pobla de Benifassà, a més de centenars de nuclis i masos dispersos per tota la zona.

“Una terra plena de vida i d’una cuina potent, essencial i encara molt desconeguda, que gravita entorn de la carn, la llet, els rovellons, la tòfona i una gran varietat de dolços”, indiquen els autors, Luis Gargallo, Guillermo Miró i Sara Gargallo, en les xarxes socials on també han anunciat la pròxima presentació del llibre “en poques setmanes”. Els autors han comptat amb la col·laboració de Violeta Tena, Mary Savage, Mònica Segura, Conxa Rodríguez, Joan Garí, Manuel Milián, Víctor Amela i Vicent Baydal.