Albocàsser pren mesures pel coronavirus

833
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Albocàsser ha posat en marxa una sèrie de mesures en pro del benestar i la salut de veïnes i veïns a causa de la pandèmia de coronavirus.

Entre les mesures està el tancament fins a final de mes de tots els centres especialitzats d’atenció a majors: la Llar dels Jubilats i la Unitat de Respir. A més es tanquen tots els edificis municipals, és a dir, la Casa de la Cultura, Auditori, Pavelló Municipal, Gimnàs, Cambra Agrària, Llavadors, Camp de Futbol i altres instal·lacions esportives. Des del consistori han recordat el tancament dels centres educatius a partir del pròxim dilluns per part de la Conselleria d’Educació. Les Oficines Municipals, no obstant això, seguiran obertes en horari habitual.

Des de l’Ajuntament s’han fet també algunes recomanacions, com són evitar els viatges innecessaris i les aglomeracions, extremar la higiene de mans i la desinfecció de superfícies. A més, han demanat la màxima col·laboració de la població en aquestes mesures preventives i han recordat els telèfons d’atenció en cas de presentar símptomes: 900 300 555 o 112.