Gran cap de setmana del Femení Futbol Sala Vilafranca al sumar 6 punts en 3 dies

795
femení futbol sala 2020

El Femení Futbol Sala Vilafranca ha completat el 6 de 6 en punts possibles, en guanyar dos partits aquest passat cap de setmana.

Divendres 28 per la nit s’imposaven per 5-3 a l’Aliança Quart de Poblet, es tractava d’un partit ajornat del 26 de gener. En un partit molt equilibrat les vilafranquines guanyaven 2-0 al descans amb gols de Rebeca i Ana. Al minut 26 les locals guanyaven 4-0 gràcies a Ana i Laura Ponz. El minut 32 va ser boig i situava un 5-2 al marcador, marcant Andrea Sales. El conjunt valencià feia el 5-3 definitiu a 3 minuts del final.

Diumenge 1 de març, les jugadores de Rosa Falcó golejaven 3-7 a L’Alcora. Van jugar Lucia, Celia, Ana, Laura Ponz, Itziar, Andrea Sales i Rebeca.

Al minut 25 les vilafranquines guanyaven 0-4 amb un hattrick d’Ana i un gol d’Andrea Sales. Les alcorines es van posar 2-4 amb gols als minuts 31 i 32. Laura Ponz feia el 2-5 i als minuts finals les local marcaven el 3-5 i Ana marcava un doblet per deixar el 3-7 final.

El proper partit serà a casa davant el Cabanes en data i hora per determinar.