96.000 euros per a reformar el centre mèdic de Benassal

704
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Benassal i la Conselleria de Sanitat milloraran el centre mèdic del municipi. Les obres de millora es produiran després de la reunió mantinguda entre l’alcaldessa de la localitat, Mari Luz Monterde, l’arquitecte municipal, Lucas Castellet, i la directora territorial de Sanitat, Azucena Martí, al novembre de 2017. 

Així les coses, i després de l’aprovació del projecte presentat per l’Ajuntament, la subvenció atorgada per Sanitat per a escometre les obres és de 95.964,93 euros. La resolució de les ajudes de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a la intervenció arquitectònica en locals destinats a la prestació d’assistència sanitària pot llegir-se en el DOCV del 17 de gener de 2019.

L’objectiu de la reforma és condicionar les instal•lacions existents per a habilitar una part per al centre de salut i deixar un espai per a futurs projectes. Cal recordar que en el seu moment es va posar l’accent en les deficiències de l’actual edifici degut a la seua antiguitat com a fallades en el sistema de calefacció, finestres i estructura. 

Assenyalar que des de l’Ajuntament de Benassal s’ha agraït a la Generalitat Valenciana que s’haja tingut en compte la petició de reforma realitzada des del consistori, ja que és una actuació necessària per a millorar la qualitat en l’assistència mèdica i social del municipi.