9 ONG presenten els seus projectes al Consell de la Solidaritat de Morella

140

– L’edició comptarà amb un pressupost de 34.000 euros

Morella ha celebrat el Consell de la Solidaritat en el qual 9 ONG han exposat els seus projectes per a l’any 2021. Les entitats sense ànim de lucre són l’Assemblea de Cooperació per la Pau, Delwende, Vicente Ferrer, Mans Unides, Asol, Youcanyolé, Creu Roja, Pankara Ecoglobal i Mirades de Món. Cal destacar que entre aquestes nou ONG hi ha set amb les quals Morella ha col·laborat en altres anys i dues que s’han presentat per primera vegada.

Aquesta edició compta amb un pressupost de 34.000 euros, ja que es suma el del 2020 a causa que la pandèmia va impedir presentar els projectes de les ONG, de manera que es sumen els pressupostos d’ambdós anys. D’altra banda, al mes de gener es va reunir el Consell de la Solidaritat de Morella i va aprovar les noves bases sobre les ajudes del 0,7% del pressupost municipal. Així, els principals canvis van ser que les bases s’aproven a principis d’any, les ONG tenen tot l’any per a justificar els projectes i poden obtindre l’ajuda de manera anticipada per a facilitar la seua tasca. Després de les exposicions dels projectes d’anit, es reunirà la comissió designada per a valorar els projectes i atribuir l’ajuda a cadascun d’ells.

Morella manté des de fa anys l’aportació del 0,7% del pressupost municipal a causes benèfiques. La ciutat pretén continuar amb aquesta iniciativa durant molts anys i ajudar de forma continuada a les ONG perquè continuen amb la seua activitat.