80 anys dels Experiments Stuka a Albocàsser

492
80 anys dels Experiments Stuka a Albocàsser
80 anys dels Experiments Stuka a Albocàsser
PUBLICITAT

Dissabte que ve 19 de maig Albocàsser acull diferents activitats amb motiu dels 80 anys dels Experiments Stuka en l’Alt Maestrat.

Així, a les 12.00 hores en el Museu de la Vileta s’inaugurarà l’exposició “Experiments de la Legió Còndor en l’Alt Maestrat 1938”.

Ja a la vesprada, a les 16.30 hores, en el ple extraordinari de l’Ajuntament d’Albocàsser es llegirà un manifest en record de les víctimes del municipi en els bombardejos i en la Guerra Civil. A continuació, a les 17.00 hores, en les perxes de l’ajuntament es descobrirà una placa commemorativa i es realitzarà una ofrena floral. Així mateix, es voltejaran les campanes i es durà a terme un minut de silenci.

A les 17.30 hores en la plaça de l’Església començarà l’activitat “Ruta per l’escenari dels bombardejos d’Albocàsser” que comptarà amb les narracions de Francesc Bellmunt.

La jornada acabarà a les 19.00 hores amb una xarrada-presentació de les jornades del 80 aniversari dels bombardejos de la Legió Còndor i la preestrena del documental “Experiment Stuka” amb la intervenció dels directors, Rafa Moles i Pepe Andreu. Aquesta activitat es realitzarà en l’auditori.