80.000 euros per a garantir l’aigua a Serratella

645
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació invertirà gairebé 80.000 euros per a resoldre un problema històric per als veïns i els visitants del municipi

“Garantint els serveis i millorant la qualitat de vida, els més joves poden plantejar-se el futur vivint en els pobles”

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha anunciat la construcció d’un nou pou per solucionar l’històric problema de l’abastament d’aigua a La Sarratella. Així ho ha anunciat als veïns en la trobada que ha mantingut amb Alfonso Arín, alcalde del xicotet municipi del Maestrat.

Moliner ha destacat que el Govern Provincial està per ajudar a tots els municipis, tot i que sempre amb una discriminació positiva. Així ho demostra el fet que invertirà gairebé 80.000 euros per garantir el subministrament d’aigua en aquest poble de tot just un centenar d’habitants.

A més, Moliner ha estat visitant l’antic forn del poble, que ha estat rehabilitat gràcies a una inversió de prop de 20.000 euros finançats amb els Plans d’Obres i Serveis de la Diputació.

Cal tenir en compte que es tracta d’un edifici amb diversos segles d’història, per la qual cosa és una referència a la Sarratella. Això és una cosa que es va a mantenir a partir d’ara, ja que la reforma s’ha fet amb l’objectiu que el forn sigui un centre cultural i de reunions, tal com ha explicat l’alcalde, Alfonso Arín.