8.000 clients han participat en el sorteig de les 7 cistelles de Vilafranca Espai de Comerç

492
Sorteig de Vilafranca Espai de Comerç
PUBLICITAT
Sorteig de Vilafranca Espai de Comerç

-Nota de premsa-

Vilafranca Espai de Comerç ha realitzat el sorteig de regals de la campanya de Nadal. Hi han participat més de 8.000 clients que han signat en els comerços del municipi per poder optar al sorteig de set cistelles nadalenques, valorades entre 80 i 100 euros cadascuna d’elles. La iniciativa l’ha coordinat l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vilafranca i la Mancomunitat Comarcal Els Ports.
Els comerciants han mostrat la seua satisfacció, tenint en compte l’elevat nombre de firmes – participacions que han registrat-. Alhora han agraït el suport rebut per part dels veïns de Vilafranca i tots els visitants que durant les dates nadalenques han confiat en el comerç local.
Després de les dates nadalenques els comerciants han reunit totes les firmes recopilades en els seus comerços per efectuar el sorteig. Els vencedors de les set cistelles o lots nadalencs han estat:M ª Carmen Vicente, Pilar Prades, Javier Monforte, M. Dolors Soligó, Alfonso Roig, Elsa Piquer i Lorena Tena.
Des de l’associació s’han posat en contacte amb ells per fer-los entrega dels premis.
Anunci nadalenc
Els comerciants també estan satisfets per la repercussió de l’anunci elaborat per Marta Milián i que s’ha emès a TV Vilafranca i s’ha difós a les xarxes socials. L’anunci, seguint un joc de mans, mostrava totes les possibilitats que ofereix el comerç del municipi sense haver de desplaçar-se fora.
Activitats en 2014 .
D’altra banda Vilafranca Espai de Comerç està treballant ja en noves iniciatives per a 2014 . Una d’elles serà la nova edició de la Mostra del Comerç, que desarollará al juny. A més s’organitzaran altres tipus d’activitats formatives i de promoció .