70 litres en menys de dues hores i granís a Vilafranca

648
PUBLICITAT


-Nota de l’Ajuntament de Vilafranca-

Vilafranca ha registrat aquesta tarda una intensa tempesta amb pluja, aparell elèctric i pedra. Els carrers i el paisatge de l’entorn de la localitat han quedat coberts de blanc. La pedra ha caigut en dos episodis. En el primer d’ells no s’han produït incidències. En el segon episodi s’ha inundat el pati de butaques de la Casa de la Cultura. L’Ajuntament ha requerit la presència dels bombers per retirar l’aigua. L’alcaldessa, Sílvia Colom, ha assenyalat que “a la primera pedregada el nou col·lector ha funcionat i ha permès estalviar pitjors situacions. A la segona pedregada la calamarsa i les fulles han tapat les boques de les clavegueres el que ha provocat que l’aigua no es pogués evacuar de manera immediata “.

La pedra i les fulles han taponat les boques dels desaigües el que ha provocat l’acumulació d’aigua en punts determinats de la localitat.

L’alcaldessa i diversos regidors han estat en tot moment atents a la situació i s’han interessat per si els veïns han patit danys o entrada d’aigua en les seues cases. Així mateix han comprovat si es produïen situacions d’emergència sobre què calia actuar. L’episodi també ha provocat talls en el subministrament de llum i telèfon.