7.000 pastissos per al dia del Llosar a Vilafranca

385

PASTISSOS VILAFRANCA

PASTISSOS VILAFRANCA_1

PASTISSOS VILAFRANCA_2

PASTISSOS VILAFRANCA_3

PASTISSOS VILAFRANCA_4

-Nota de premsa-

Les set majoralesses de la Mare de Déu del Llosar, amb l’ajuda de 90 persones, han elaborat avui al voltant de 7.000 pastissos farcits de confitura de carabassa. El treball s’ha iniciat a les 8h del matí al forn Barreda. Durant tot el matí s’han elaborat els pastissos de manera artesanal. Després s’han cuit al forn i s’han ensucrat perquè reposen fins a la setmanam que ve.

Les majoralesses han comptat amb l’ajuda d’amics i familiars. L’Ajuntament de Vilafranca ha col · laborat en el transport dels pastissos aportant un vehicle i el Parador de Festes per a la celebració del dinar de la jornada.

Per menjar les majoralesses han ofert xoriços, llonganisses i botifarres amb patates al forn. S’han cuit al forn Ripollès. En finalitzar les jornades les encarregades d’organitzar la festa de la Mare de Déu del Llosar han manifestat el seu agraïment a tots els col · laboradors i col · laboradores.

A la festa de la Mare de Déu del Llosar de Vilafranca és tradició que els majorals conviden a pastissos als veïns i visitants que s’acosten fins a l’ermita. Així mateix els pastissos es venen per ajudar a la festa i es reparteixen entre els col · laboradors.