64 xiquets i xiquetes gaudeixen amb l’Escola d’Estiu d’Albocàsser

262

Dilluns passat 29 de juny va arrancar l’Escola d’Estiu d’Albocàsser organitzada pel Centre de Desenvolupament Rural Alt Maestrat (CDR) en col·laboració amb l’Ajuntament, l’AMPA del CEIP Joan de Brusca, la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló. Fins al 7 d’agost, 64 xiquets i xiquetes, de 3 a 12 anys gaudeixen amb diverses activitats lúdiques sempre complint amb les mesures de seguretat recomanades enfront del Covid19.

En horari de 9h a 13h i grups reduïts, es realitzen classes de música, pintura, patinatge, multiesport, anglés, costura creativa i medi ambient amb la creació d’un hort ecològic.

Des del CDR s’ha buscat complir amb totes les mesures de seguretat enfront del Covid19 en pro del benestar dels xiquets i xiquetes. Per això, els grups compten amb un màxim de 12 menors i un monitor. Assenyalar que el nombre de persones per grup marcat en les recomanacions generals és de 14 menors i un adult.

Indicar, al seu torn, que l’Ajuntament d’Albocàsser ha cedit i adequat els espais per a la realització de les activitats.