600 corredors en la X Entreparets de Vilafranca

166
Entreparets Vilafranca

Vilafranca suma cada any més inscrits a la carrera Entreparets. El pròxim dia 24 de setembre se celebrarà la X edició de la Cursa Per Muntanya Entreparets, que posa el punt i final a la Lliga Castelló Nord. A més, se celebrarà la marxa no competitiva el recorregut de la qual coincidirà amb el de les categories inferiors.

Durant els últims dies s’han intensificat les inscripcions, tant en el web http://www.tdpevents.es/entreparets2017/ com en la tenda ShedMarks de Vilafranca.

100 voluntaris

Per a fer possible la Entreparets un grup de més de 100 voluntaris s’ocupen de l’organització. Durant tot l’any s’encarreguen d’aconseguir la publicitat necessària, mantenir nets els camins… Quan s’acosta el cap de setmana de la prova, coordinen el muntatge de la infraestructura de la Plaça En Blasc, el lliurament de dorsals, els avituallaments, la senyalització de la carrera, la meta…

Diumenge que ve la festa de la muntanya arribarà a Vilafranca.

Primers classificats

En la Lliga Castelló Nord, en categoria femenina, Sonia Mundina encapçala la classificació, seguida de Ioana Petenchi i Ana Luis. En categoria masculina, Miguel Ángel Duplas arriba com lider a Vilafranca, seguit de Jose Ángel Esbri i Álvaro Ribera.