Ruta de sabor

– El Govern Provincial manté reunions sectorials per a actualitzar la normativa d’adhesió a aquesta marca guia de Castelló

Al voltant de seixanta productors de Castelló han revalidat el seu compromís durant aquesta última setmana amb Castelló Ruta de Sabor, la marca de productes autòctons que impulsa la Diputació de Castelló com una via de millora i de desenvolupament turístic per als sectors agroalimentaris i que incideix en una millora econòmica per als municipis de Castelló.

I és que el Govern de la província està implementant un calendari de reunions sectorials a través de les quals revisa i actualitza la normativa sectorial perquè nous productes de la província puguen seguir adherint-se complint els criteris de qualitat i origen que decideix cada sector. La Diputació ha acollit aquesta setmana reunions sectorials del formatge, l’oli, el vi, les cerveses artesanals i el torró, i continuarà realitzant les reunions pertinents per sectors per a avançar en la inclusió de nous productes a aquesta marca guia.

Continua l’activitat amb les jornades gastronòmiques

A més de la consolidació de la marca Castelló Ruta de Sabor, la Diputació continua implementant les jornades gastronòmiques com a esdeveniments promocionals dels millors productes de la província en els nostres municipis.

Així, durant els caps de setmana de setembre i fins al pròxim 29 d’octubre, Benassal, Culla, Catí i Ares del Maestrat acullen les I Jornades Gastronòmiques Sabors de l´Alt Maestrat, convertint aquesta cita amb la gastronomia en un atractiu i reclam turístic. El mateix ocorre amb les Jornades Gastronòmiques de les Carns, Oli i Vi, durant els caps de setmana fins al 15 d’octubre en 13 restaurants dels municipis d’Atzeneta, Benafigos, Benlloch, Cabanes, La Pobla Tornesa, Les Useres, Els Rosildos (Serra d´en Galceran), Vall d´Alba, Vistabella i Xodos.