555.000 euros en ajudes per a esdeveniments esportius

610
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

El Govern Provincial consolidarà la província com el millor escenari esportiu d’Espanya finançant 122 competicions
Martínez: “De la mà dels clubs esportius, hem aconseguit que l’esport sigue motor de desenvolupament per als nostres pobles”

La Diputació de Castelló destinarà al llarg d’aquest any un total de 550.000 euros per a l’organització d’esdeveniments esportius a la província. D’aquesta manera, el Govern Provincial consolidarà la seua aposta per la promoció i foment de l’esport a Castelló per consolidar la província com el millor escenari esportiu a l’aire lliure d’Espanya.

Amb aquest objectiu, l’administració provincial va aprovar en la Junta de Govern celebrada el passat dimarts una línia d’ajudes per subvencionar l’organització d’un total de 122 competicions esportives dins de l’estratègia empresa per la Diputació a l’hora de “fer de l’esport un motor de desenvolupament per als nostres pobles i un immillorable focus d’atracció turístic”.

No en va, tal com ha destacat el diputat d’Esports, Luis Martínez, “aquesta important inversió ens permetrà renovar el contracte que tenim amb l’esport castellonenc i amb els seus promotors. Som el millor escenari esportiu nacional en gran mesura gràcies a les innombrables proves que omplen d’esport cada racó de la nostra província al llarg de l’any i que naixen del treball i esforç de les entitats i clubs esportius de Castelló “.

És per això que “aquesta inversió provincial de 550.000 euros permetrà que proves que cada any atreuen desenes de milers de persones als nostres pobles continuen omplint d’activitat la província, dinamitzant el territori i fent de l’esport aquest gran aparador que té Castelló a l’hora d’obrir una terra dual i única a grans masses de turistes “.

Cal destacar que dins dels esdeveniments subvencionats s’inclouen proves de repercussió nacional i internacional com la Marató Internacional Ciutat de Castelló, el Trofeu Internacional de Futbol Falles Ciutat de Borriana, la Mabo, la MedXtrem, la Regata Costa Azahar o el torneig Internacional Femení WTA “que atreuen cadascuna d’elles a centenars i milers de visitants a la nostra província omplint hotels afavorint la creació d’ocupació i riquesa en la província”.

El diputat d’esports ha subratllat que aquesta aposta inversora s’engloba dins d’aquest gran eix estratègic impulsat pel Govern Provincial a l’hora de convertir l’esport en un generador d’oportunitats socials, econòmiques i turístiques per als 135 pobles de Castelló. Amb aquest objectiu, la institució provincial destinarà al llarg de l’any més de 3 milions d’euros per afavorir el foment i promoció de l’esport “de la mà de clubs, esportistes i posant en valor que vivim en el millor escenari del Mediterrani per a la pràctica esportiva a l’aire lliure “.