– Castelló, València i França han sigut els llocs de procedència
Les instal·lacions de les Noves Dependències de la Diputació de Castelló van ser la seu el dissabte del curs ‘Tòfona, truficultura i desenvolupament rural’. La jornada formativa de Castelló Ruta de Sabor va servir per millorar els coneixements al voltant de la tòfona per part dels presents. I és que el govern provincial vol que la truficultura siga un recurs de futur per als pobles de l’interior.
55 professionals arribats des de localitats de Castelló, València i inclús França van participar d’aquesta iniciativa. Davant la bona acollida, ja que es van esgotar les places, la Diputació es planteja repetir el curs a prinicipi d’any. Al mateix temps, des de la institució que dirigeix Javier Moliner busquen també que la truficultura siga un reclam turístic i que es conega Castelló entre el sector com a productor de tòfona. Cal recordar que la Diputació de Castelló disposa d’un servei d’assessorament en truficultura per als agricultors de manera presencial, telefònica o per correu electrònic.