Morella albergarà maniobres de la Unitat Militar d’Emergències a la Fàbrica Giner

371

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El Director General de l’Agència de Seguritat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha visitat l’emplaçament

Més de 300 membres de la UME establiran el campament base a la Fàbrica Giner des del 8 al 12 de maig

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha rebut al Director General de l’Agència de Seguritat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, al Subdelegat de Govern a Castelló, David Barelles, i al Tinent Coronel Javier Moreno, Jefe del tercer Batalló de Intervenció de la Unitat Militar d’Emergències per tal de mostrar les instal·lacions del complex de la Fàbrica Giner. L’emplaçament serà el campament base de la unitat des del 8 fins al 12 de maig on realitzaran maniobres.

La UME ha escollit la Fàbrica Giner per a realitzar maniobres sobre prevenció i extinció d’incendis. A més, hi haurà activitats obertes al públic destinades, sobre tot, als centres educatius. D’esta manera, Rhamsés ha destacat que “la tasca d’esta unitat per a la prevenció d’incendis”. A més, l’alcalde ha comentat que “la Fàbirca Giner és un lloc ideal per albergar estes maniobres de la Unitat Militar d’Emergències, ja que té capacitat per a molta gent i compta amb les instal·lacions necessàries per a cobrir les necessitats de la UME i albergar altres activitats obertes al públic”.

Esta operació desplaça a la Fàbrica Giner a mes de 300 integrants de la Unitat militar d’Emergències. Estos estan durant cinc dies al complex realitzant maniobres militars al voltant de la prevenció i l’extinció d’incendis.