50 joves d’Els Ports, Alt Maestrat i Penyagolosa participen en el projecte d’animació lectora Anigmàti-k

110
Activitat juvenil de l'Alt Maestrat
PUBLICITAT
  • Vilar de Canes, a l’Alt Maestrat, ha acollit la sisena edició entorn del llibre El Diari Groc de Carlota

Anigmàti-k s’ha consolidat com un interessant i innovador projecte d’animació lectora i oci educatiu a l’interior de Castelló. La sisena edició ha estat al voltant del llibre El Diari Groc de Carlota, de Gemma Lienas.

Els serveis de Joventut de les Mancomunitats Els Ports, Alt Maestrat i Penyagolosa – Pobles del Nord són les entitats participants en aquest projecte que ha reunit a 50 persones, entre joves i personal de joventut.

A la trobada s’han desenvolupat nombroses activitats amb una temàtica ben variada. S’han realitzat dinàmiques i experiències, així com testimonis reals. Per això es va convidar a interns del centre penitenciari d’Albocàsser, i d’alcohòlics anònims, per prevenir i conscienciar a partir de les seves experiències personals.

Abans de la trobada de Vilar de Canes els joves participants van manifestar al personal de joventut que volien conéixer experiències reals i testimonis de vida de persones que hagueren passat per alguna experiència relacionada amb la temàtica, testimonis molt interessants que van captar l’atenció dels joves presents. La programació de la nit va estar marcada per la creació d’un “cluedo” on s’havia de buscar a una persona assassinada, l’arma i el lloc, entre altres jocs grupals.

L’Ajuntament de Vilar de Canes va col·laborar amb les mancomunitats en tota l’organització. L’Ajuntament va habilitar l’espai per a l’allotjament dels participants i el lloc on es van poder desenvolupar les activitats previstes.