40 casos de coronavirus a Morella

1103
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Els serveis mèdics i Salut Pública continuen realitzant les proves pertinents i l’obtenció de resultats de PCRS. Dels realitzats en la Residència han donat tots resultat negatiu, el qual és una molt bona notícia.

En la resta dels casos relacionats amb els brots detectats, s’han diagnosticat diversos positius. Per tant, tindríem, en estos moments,  al voltant de 40 persones amb PCR positiu en Morella.

A la vegada, s’està pendent de rebre encara alguns resultat, entre els que estaria tot el personal i usuaris del Centre de Dia, que des de divendres 23 es manté tancat, de forma preventiva.
Per tant, malauradament, es constata un augment del nombre de contagis en la nostra ciutat.

Davant esta situació, estem en permanent coordinació amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Aquesta, està avaluant la situació per poder establir noves mesures més restrictives per als propers dies, amb l’objectiu de contenir i disminuir els contagis en la nostra població.
Recordem la importància de seguir totes les mesures de distància social, higiene i ús de mascareta, així com les últimes resolucions dictades per l’Ajuntament de Morella i la Generalitat Valenciana.

D’igual manera, recordem l’absoluta necessitat del compliment de l’aïllament i la quarantena de les persones afectades. A la vegada, es fa saber, novament, de que disposen del servei de suport de l’Ajuntament de Morella per qualsevol necessitat amb atenció domiciliària.

Desitgem  una prompta recuperació a aquelles persones que es troben en les seues cases i agraïm l’immens treball que realitzen tots els professionals sanitaris i de salut pública.