300 fogasses formen l’arbre de Nadal del forn d’Albocàsser

914
300 fogasses formen l'arbre de Nadal del forn d'Albocàsser
PUBLICITAT

José Luis, el forner del Carrer Major d’Albocàsser, construeix any rere any un arbre de Nadal amb pa, llums i adorns nadalencs que alegren a tot aquell que passa per davant entre el cap de setmana de la Puríssima i el dia de Reis.

Després de vint-i-un anys d’aquesta tradició, l’arbre d’enguany ha estat construït en fogasses, concretament amb 300, que van canviant de grandària fins a conformar tot l’arbre de 2 metres i mig d’altura. A aquest arbre, se li suma també la decoració nadalenca i les llums, que segons el forner, “li donen vida i criden l’atenció”.

José Luis explica que tarda un dia sencer en construir aquest arbre i tot un matí en muntar-lo i col·locar-lo, cosa que sol fer un diumenge al matí. A més, diu que la clientela del forn espera amb ànsia aquest arbre, ja que és diferent any rere any; molts dels clients es trauen fotos amb ell per enviar-la als seus coneguts i també per felicitar el Nadal a la seua família.

Finalment, el forner bocassí anima a passar pel seu forn per a admirar aquesta tradició que es porta a terme des de fa vint-i-un anys.