30 treballadors de Carrefour coneixen Formatges de Catí

485
PUBLICITAT

30 empleats de Carrefour dels centres de Vila-real, Castelló i Vinaròs han conegut al detall el procés de producció dels formatges de Catí. D’aquesta manera podran explicar als seus clients els valors de la cooperativa.

Han visitat la granja del Mas del Puig, a Ares del Maestrat, on es troben algunes de les cabres que produeixen la llet amb la qual s’elaboren Formatges de Catí. A més han vist tot el procés de transformació: des que la llet s’extrau fins que arriba a les instal·lacions de la formatgera i es converteix en formatge. En la jornada també han compartit experiències amb els ramaders i els mestres formatgers. En la formatgera, de la mà dels treballadors de Carrefour, han recollit les sensacions que transmeten els clients quan adquireixen els formatges elaborats en el Maestrat.

Ha sigut una jornada de convivència on s’ha posat en relleu com la cooperativa formatgera és una pota fonamental en el sosteniment de l’Alt Maestrat i el seu sector agropecuari.

Des de Formatges de Catí s’agraeix a tot l’equip de Carrefour l’interés depositat a conéixer el projecte de la formatgera.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA