3 nous punts turístics a Culla

282
3 nous punts turístics a Culla
3 nous punts turístics a Culla
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló potenciarà les oportunitats turístiques de Culla com a part del seu ambiciós programa de consolidació de població Repoblem. Així, i d’acord al seu objectiu estratègic de posar en valor els recursos patrimonials i històrics amb els quals conta l’interior, el Govern Provincial ha rehabilitat tres espais històrics cedits per l’Ajuntament de Culla per a aprofitar-los com a recurs turístic i convertir el municipi en seu interior de les rutes turístiques i culturals ‘Territorio Templario’.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha presentat les tres dependències: l’antic ajuntament que passa a ser un centre de recepció de visitants, les masmorres i l’hospital de pelegrins com a museu etnològic. “El projecte de la Ruta del Temple obri les seues portes a Culla, que estaran obertes durant totes aquestes festes fins a finals de Nadal, i que després ja en Setmana Santa tornarà a obrir de manera permanent” va destacar Moliner.

Ruta provincial
Al costat de Culla i Peñíscola, seus del ‘Territorio Templario’ a l’interior i la costa de Castelló respectivament, aquest projecte turístic i cultural implica a una dotzena de municipis castellonencs que es veuran beneficiats per aquestes actuacions com són: Santa Magdalena de Polpís, Alcalá de Xivert, La Salzadella, Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Les Coves de Vinromà, Vistabella del Maestrat, Atzeneta del Maestrat i Borriana.