250 persones han visitat aquest cap de setmana les excavacions del jaciment Ana

279
Visites al jaciment Ana
El primer cap de setmana d’excavacions ha servit perquè diverses associacions de la Comunitat Valenciana visiten el jaciment i el Parc Cultural Dinomania

Dimarts passat va començar la vuitena campanya d’excavacions al jaciment de dinosaures Ana de Cinctorres, i aquest cap de setmana s’han celebrat unes jornades de portes obertes dedicades a les associacions de la Comunitat Valenciana. Per la localitat han passat unes 250 persones, entre el dissabte i el diumenge, que han realitzat visites guiades per paleontòlegs a les excavacions de dinosaures i al museu paleontològic de la població.

La iniciativa ha sigut un èxit i s’espera repetir el pròxim any, acostant al parc cultural més associacions de Castelló i de la Comunitat Valenciana. Aquest tipus d’activitats s’emmarquen dins de la programació de Dinomania, preparada per l’ajuntament, i van a continuar en els pròxims dies fins al final de la campanya.

Des de l’ajuntament de Cinctorres volen recordar que projectes com el “Parc Cultural Dinomania” són actuacions de vital importància per al desenvolupament de les comarques d’interior com Els Ports i que el bloqueig del projecte “Dinosports” per part de la Diputació Provincial de Castelló pot ser letal per al futur de l’interior de Castelló, ja que com s’ha demostrat en Terol, poden ser generadors de riquesa i creació d’ocupació tan necessaris en comarques com aquestes, i com s’ha demostrat aquest cap de setmana amb les nombroses visites que han passat per Cinctorres.