21 empreses es presenten per remodelar l’N232 al pas Morella-La Torreta

159
PUBLICITAT

Passos endavant i seguint el calendari marcat per a que la nova N232, en el seu tram Morella Sud- La Torreta, siga una realitat. Un total de 21 empreses s’han presentat per a l’adjudicació de la construcció de l’obra. Per altra banda, ahir finalitzava el termini per a rebre les propostes de les empreses per a l’assistència tècnica i consultoria. En poques setmanes es coneixeran les empreses responsables de dur endavant l’obra, que amb una inversió superior als 20 milions d’euros, podrà donar inici en el 2024.

Segons ha afirmat Rhamsés Ripollés, lider dels socialistes a Morella, “es demostra el ferm compromís del govern de Pedro Sánchez amb Morella i l’N232. El PSPV de Morella continua liderant el treball i seguiment del projecte més important per a Morella i la comarca dels Ports com és la nova N232. Una mostra més del gran treball que està realitzant el Ministeri per a fer realitat este projecte”.

Aquesta inversió farà possible una remodelació global de la carretera, on ara presenta nombrosos problemes per a una correcta mobilitat, gràcies a l’ampliació de la calçada i la reducció del nombre de corbes, amb un nou pont sobre el riu Bergantes i deixant la carretera actual com a via d’accés per a camins rurals i finques.

“Ens alegrem del nou govern d’Espanya que continua encapçalant Pedro Sánchez, sent el màxim aliat dels projectes de futur per a Morella i la comarca dels Ports. El President Sánchez, després del nou Port de Querol, ho continua demostrant amb fets i avanços per al nou tram Morella Sud-La Torreta que dins del 2024 podrà iniciar les obres’’, afig Ripollés.