200 voluntaris segueixen amb la recerca de Felipe Boix a Catí

336
Imatge de l'eixida del grup de voluntaris
Imatge de l'eixida del grup de voluntaris

Continua la recerca de l’home desaparegut a Catí ja fa més d’una setmana. La població s’ha bolcat en la cerca de Felipe Boix. D’esta manera quasi 200 veïns pentinen la zona sense descans per a tractar de trobar al caçador.

S’ha realitzat una recerca coordinada per l’Ajuntament eixint des del centre recreatiu a les 8:30h. A la batuda han participat familiars, amics i coneguts de l’home en una batuda amb una durada de pràcticament tot el dia. Els participants han hagut de portar menjar i aigua, roba reflectant, així com xiulets i telèfons mòbils, a més de mascaretes.

Malgrat tots els esforços realitzats pel consistori i veïns, el caçador segueix sense aparèixer. La recerca està resultant molt dura degut a les baixes temperatures i a les zones de difícil accés. A partir de demà, segons fonts oficials, es començarà la recerca a llocs més concrets com pous, avencs o masos de la zona per on haguera pogut passar Felipe.

Cal recordar que Felipe anava vestit en el moment de la seua desaparició amb un pantaló color marró, jupetí i un jersei gris. Portava gorra i amb ell també duia un bastó, motxilla i l’escopeta. S’ha difós una fotografia per si algú el reconeix per algun lloc o poble del voltant. L’última vegada que el van veure va ser cap a la 1 del migdia prop de la Masia Encerrut dins del terme municipal de Catí quan practicava caça menor a un vedat de la localitat.

A Catí no volen baixar la guàrdia i seguiran pentinant la zona pam a pam fins poder trobar a Felipe Boix. Ahir les tasques també es van centrar a part del terme d’Albocàsser.