20 anys de Capsigrany

471
20 anys de Capsigrany
PUBLICITAT

Del 7 al 9 de juny arriba a Vilafranca una nova edició de la Mostra de Teatre Capsigrany que enguany celebra el seu 20 edició. D’aquesta forma, veïns i visitants podran gaudir de diferents espectacles gratuïts als carrers, en el Poliesportiu amb donació voluntària i a la Sala de Teatre Carles Pons a preu popular.

L’acte de benvinguda, serà el divendres 7 a les 22h a la Sala de Teatre Carles Pons a la Casa de la Cultura. En un esdeveniment on es combinaran audiovisuals, teatre i música en directe es presentarà a Vilafranca com a Capital Cultural Valenciana 2019. Seguidament, a les 22.45h Adrià Bayot i Santi Vicente inauguraran la Mostra amb música en directe.

El dissabte a les 12h a la Sala Carles Pons se celebrarà l’espectacle infantil “Martina i el bosc de paper” de la companyia L’Horta Teatre. A la vesprada, a les 17.30h, la plaça En Blasc acollirà a La Fam amb l’espectacle “The Wolves”. De nou a la Sala Carles Pons, a les 19h, Bambolina Teatre representarà un clàssic entre els clàssics com és “La Celestina”. La jornada del dissabte acabarà a les 23h amb les acrobàcies, malabars i música de la Trócola Circ en Emportats.

El diumenge 9, Xa Teatre actuarà a les 16h amb “The Audition”. Cal assenyalar que aquest és un espectacle patrocinat per l’Institut Valencià de Cultura amb motiu de la Capitalitat Cultural del municipi. La mostra acabarà amb “3 cambrers” de la companyia Improplana Plus.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA