17 casos de Covid-19 a Atzeneta

493
PUBLICITAT
  • Fins al 23 de novembre estarà tancat l’aulari de la localitat

L’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat ha donat a conéixer a través d’un comunicat oficial l’actual situació sanitària provocada per la Covid-19 a la població. Així, hi ha a hores d’ara 17 positius al municipi. A més, la direcció del CRA del Penyagolosa ha comunicat el tancament de tot l’aulari d’Atzeneta, si més no, fins al 23 de novembre.

També estarà tancada l’Oficina de turisme i es restringirà “el màxim possible” l’atenció al públic a les oficines municipals i els Serveis Socials. S’atendrà prioritàriament de manera telefònica o per internet.

Així les coses des del consistori es demana a la població en general romandre als seus domicilis i evitar desplaçaments i activitats no estrictament necessàries. Alhora, es prega als establiments que “extremen la precaució amb la clientela, en previsió de possibles contagis”.

No obstant això, demanen tranquil·litat i seguir totes les mesures de distància social, higiene i ús de la mascareta.

També han desitjat una ràpida recuperació a les persones afectades i han agraït el treball del personal sanitari, que continuen realitzant proves PCR segons els protocols dels Serveis Mèdics i Salut Pública. A més, han recordat a les persones aïllades la importància de complir amb la quarantena.