16 i 17 de juny arriba el Concurs de Gossos de Rabera d’Ares del Maestrat

515
16 i 17 de juny arriba el Concurs de Gossos de Rabera d'Ares del Maestrat
16 i 17 de juny arriba el Concurs de Gossos de Rabera d'Ares del Maestrat
PUBLICITAT

El cap de setmana del 16 i 17 de juny Ares del Maestrat acollirà la XIII edició del Concurs de Gossos Pastors amb multitud d’activitats. Així, el dissabte 16 a la vesprada, a les 17.30 hores, es celebrarà el VI Concurs de Dibuix per a xiquets sota el títol “les ovelles i el pasturatge”.

Ja el diumenge, se celebrarà el grosso dels actes. La jornada començarà a les 10.00 hores amb el sorteig de l’ordre de participació dels pastors. L’acte tindrà lloc en el Pla de la Canà on se celebrarà el concurs. A continuació, a les 10.30 hores, se celebrarà el XIII Concurs de Gossos Pastors amb els millors gossos pastors de la Comunitat Valenciana, Catalunya, País Basc, Navarra, Andalusia, Illes Balears i França.

En finalitzar, sobre les 14.00 hores, es lliuraran els premis als guanyadors.

Cal recordar que en el camp del concurs hi haurà servei de begudes i menjar i passejos amb burro per als més xicotets. Així mateix, tots els assistents podran contar durant els dos dies de certamen amb visites guiades a la Nevera, la Cova del Castell i el Barranc dels Molins i de menús creats per a l’ocasió en els restaurants del municipi.

Concurs fotogràfic
Amb motiu de la celebració del XIII Concurs de Gossos de Rabera se celebrarà la sisena edició del concurs fotogràfic del mateix àmbit. Per a més informació sobre el mateix consultar la web www.concursgossosderaberaares.com o el facebook del certamen.