Cap de setmana d’empoderament femení a Albocàsser

566
PUBLICITAT

El pròxim cap de setmana, a Albocàsser es realitzen dues activitats encaminades a establir xarxes entre les dones del territori així com a promoure l’autocura i l’empoderament de les dones, amb l’objectiu de tenir un efecte positiu en la vida d’aquestes. El primer taller, que se celebra el divendres 16 de desembre a les 19h en el Casal Jove de la localitat, estarà conduït per dos professionals de l’àrea de la salut: Vita Arrufat, metgessa especialista en medicina preventiva, i Marta Andreu, fisioterapeuta osteòpata especialista en sòl pelvià. Ambdues conduiran el taller per a augmentar el coneixement sobre la sexualitat femenina.
 
La segona activitat tindrà lloc el diumenge 18 de desembre a les 11.30h, també en el Casal Jove. Allí s’ha organitzat un taller d’empoderament a través del ball. Està dirigit a dones majors de 18 anys. S’abordaran diversos continguts relacionats amb la ruptura d’estereotips de gènere i es treballarà entorn de l’expressió i percepció corporal sempre amb una reflexió de base feminista com a manteniment fonamental de la proposta. En paral·lel, s’ha organitzat un taller per a xiquetes i xiquets sobre ‘Dones artistes’, on es donaran a conèixer diferents dones artistes i ensenyar les seves tècniques artístiques a les i els participants. Per a participar en aquesta activitat és obligatòria la inscripció prèvia telefonant al 964 42 80 01 o inscrivint-se mitjançant aquest formulari.


 
Les dues accions estan organitzades per l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser amb l’estreta col·laboració de la Mancomunitat Alt Maestrat.