130 xiquets ja gaudeixen de l’Escola d’estiu de Vilafranca

533
PUBLICITAT

L’Escola d’estiu de Vilafranca ja és una opció per a poder fusionar la vida laboral amb la vida familiar. Uns 130 xiquets i xiquetes han sigut inscrits enguany a aquesta escola portada a terme per l’empresa local Esport i Diversió on es combinen diferents activitats.

L’horari de l’Escola és de 9:00 h a 13:00 h des del 28 de juny fins a l’1 d’agost. Durant aquests dies es duen a terme diferents activitats temàtiques cada setmana i, a més, els dimarts es fan eixides en bicicleta, els dijous excursions i els altres tres dies, es va a la piscina. Finalment, l’última setmana, l’alumnat de primària se’n va d’acampada a l’Alberg la Parreta.

Enguany, l’Escola consta de 3 monitors en la zona d’infantil i 6 en la zona de primària. Aquests disposen d’un grup de mares i pares per a comunicar-los les diferents activitats que es realitzen cada dia.

A l’Escola d’Estiu assisteixen molts xiquets i xiquetes que resideixen tot l’any al poble, però també s’inscriuen aquells amb pares descendents que vénen a passar l’estiu a la vila.