L’escola d’estiu de Vilafranca, dirigida a xiquets i xiquetes que cursen estudis d’Infantil i Primària, ha obert les seues portes fins al 5 d’agost. Es tracta d’una iniciativa que sorgeix davant la necessitat d’atendre els més menuts mentre els seus pares treballen però també per oferir-los activitats lúdiques i recreatives alhora que aprenen valors.

L’empresa local Esport i Diversió s’encarrega de dur a terme les activitats mitjançant monitors titulats que es realitzen al Poliesportiu Municipal. Com en edicions anteriors, l’escola d’estiu està programada per realitzar cada setmana un projecte temàtic. Els alumnes d’Infantil tractaran diversos temes com l’estiu, Brasil, Rio de Janeiro, les olimpíades o l’Amazones. Mentrestant, els alumnes de Primària coneixeran també Rio de Janeiro, els diferents oficis, realitzaran un Grand Prix i coneixeran aspectes interessants sobre el medi ambient.

Escola estiu a Vilafranca

Les activitats busquen fomentar el contacte dels xiquets i xiquetes amb el medi natural que els envolta, mitjançant excursions pel terme municipal. A més, els assistents participaran de jocs a la Piscina Municipal.

L’horari és de 8:45 a 13:15 hores. Els pares que ho sol·liciten amb antelació poden inscriure els seus fills en les classes de repàs del curs escolar que imparteixen mestres amb titulació a l’escola d’estiu de 9 a 10 hores.