130 hectarees netejades al Bosc

762
130 hectarees netejades al Bosc
130 hectarees netejades al Bosc
PUBLICITAT

16 brigades forestals han actuat ja en 130 hectàrees de 43 municipis de la província. Amb el treball dels 80 efectius de conformen els equips, es prevenen els incendis a través d’actuacions de neteja i millora de la zona interfície urbà-agrícola-forestal amb l’objectiu de crear les discontinuïtats necessàries que permeten reduir la possibilitat d’ocurrència d’un gran incendi forestal i a més servisquen per a complementar i millorar la xarxa d’àrees tallafocs que pogueren existir, a fi de defensar tots els béns patrimonials vigents.

Cal recordar que aquest projecte compta amb una inversió conjunta d’1.945.226 euros de la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana i contribueix a completar a l’anell de seguretat de la província.

Els treballs de neteja de barrancs que també s’estan realitzant, suposen no solament un benefici durant un incendi sinó també en cas d’inundacions.

Els municipis on ja han actuat són els següents: Barracas, Ballestar, Pobla de Benifassà, Rossell, Bejís, Castellfort, Benassal, Montán, Castell de Cabres, Forcall, La Mata de Morella, Morella, Todolella, Vallibona, Villores, Olocau, Cinctorres, Portell de Morella, Salzadella, Sant Mateu, Cervera, Sant Mateu, Xert, La Pobla Tornesa, Alcalà de Xivert, Atzeneta, Llucena, Benicàssim, Cabanes, Borriol, Alcora, Onda, Sueras, Matet, Segorbe, Torás, Montán, Soneja, Eslida, Aín, Almedíjar y Santa Magdalena de Pulpis.