El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, s’ha traslladat este matí fins a Castell de Cabres per inaugurar la nova carretera CV-105 de la Sènia a Torremiró en què el Govern Provincial ha invertit un total de 1.321.174 euros.

El president provincial ha destacat que esta important inversió realitzada per l’administració provincial al llarg dels últims quatre anys al poble menys poblat de la Comunitat és fruit del compromís ferm i decidit adquirit per esta administració amb la vertebració del territori i la igualtat de les oportunitats entre l’interior i la costa castellonenca.

El Govern Provincial ha actuat en els termes municipals de Castell de Cabres i Morella, a la carretera CV-105 de la Sènia a Torremiró (per Castell de Cabres), concretament entre els PK 32 + 800 i PK 43 + 000, entre Castell de Cabres i la masia de Torremiró.

Esta actuació ha consistit en una ampliació de la calçada fins als 6 metres d’amplada, la renovació i reforç del ferm existent i la substitució completa de tota la senyalització vertical i horitzontal del tram de carretera. D’esta manera, s’han ampliat i pavimentat un total de 10.200 metres completant en la seua totalitat l’accés de Castell de Cabres des de la N-232 a la masia de Torremiró.

Així mateix durant l’execució de les obres s’ha pavimentat en la seua totalitat l’accés a Herbeset i s’ha regulat de manera més segura i eficaç la intersecció de la carretera CV-105 amb la carretera CV-110 d’accés a Herbers.