12.000 euros per a botigues multiserveis en pobles de menys de 200 habitants

674
12.000 euros per a botigues multiserveis en pobles de menys de 200 habitants
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló incorpora la creació de botigues multiserveis en els municipis més menuts de la província com a part del programa per a revertir la despoblació, ‘Repoblem’. La Junta de Govern ha aprovat les bases per les quals es regeix la concessió de subvencions als ajuntaments de municipis de menys de 200 habitants per a poder habilitar aquests establiments que presten aquest servei de botiga. Així, la Diputació concedirà una subvenció de fins a 12.000 euros a cada municipi, i serà cada ajuntament el que decidisca la fórmula de gestió de la botiga multiserveis, sent aquesta informació d’utilitat a més també per a persones interessades en la seua possible gestió.

Cal assenyalar que el termini de sol·licituds dels ajuntaments per a poder acollir-se a aquesta subvenció i activar aquest servei en els seus municipis serà d’un mes a partir de l’endemà de la seua imminent publicació en el Butlletí Oficial de la Província en els pròxims dies.

Consolidant Repoblem com a programa estratègic
El Govern Provincial suma aquesta iniciativa a altres recursos que ja ha posat en marxa contra la despoblació rural i que han tingut molt bon acolliment com són les Escoles Matineres en centres educatius o les Unitats Respira (Unitats de Respir Familiar) per a la cura de dia de persones majors dependents, les guarderies que la seua posada en marxa ultimen ja deu ajuntaments, el Transport Rural amb finalitats Mèdiques i les ajudes a la natalitat per a municipis de menys de 1.000 habitants.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA