11 ajudes per a la realització d’activitats juvenils a la província

575
Lluïsa Monferrer ha mantingut aquesta setmana una primera reunió de contacte amb el Consell de la Joventut de Castelló
Lluïsa Monferrer ha mantingut aquesta setmana una primera reunió de contacte amb el Consell de la Joventut de Castelló
PUBLICITAT

Nota de premsa Diputació de Castelló

  • La diputada Lluïsa Monferrer es reuneix amb el Consell de la Joventut de Castelló per a tractar futures col·laboracions

La Diputació de Castelló col·laborarà amb 11 entitats juvenils de la província en la realització d’activitats per a joves durant aquest any 2020. Així ho ha resolt la institució després d’avaluar els projectes presentats a la convocatòria de subvencions per a fomentar la participació i dinamitzar el teixit associatiu jove castellonenc.

En total es farà arribar a les associacions 15.000 euros per a sufragar en part les despeses derivades de la realització dels esdeveniments. Segons ha informat la diputada de Joventut, Lluïsa Monferrer, amb aquesta línia d’ajudes es finançaran abans d’acabar l’any 11 projectes de formació i inclusió social, educació per a la salut i activitats d’oci educatiu a totes les comarques de Castelló.

Monferrer ha assegurat que “en un any profundament difícil com aquest és molt important que estiguem del costat de la joventut per a promoure activitats que informen, formen, assessoren i dinamitzen la nostra joventut i que minimitzen els efectes de la pandèmia en el col·lectiu”. Al respecte, ha alabat la labor de l’associacionisme “per no parar mai ni un minut i per creure en el poder d’incidència de la joventut”.

Reunió amb el Consell de la Joventut de Castelló

Lluïsa Monferrer ha mantingut aquesta setmana una primera reunió de contacte amb el Consell de la Joventut de Castelló per a tractar futures col·laboracions, compartir idees i fer una radiografia de l’estat de l’associacionisme juvenil a la capital de la Plana. Des de la Diputació, Monferrer ha afirmat que “els consells de joventut són essencials en la vida diària d’un municipi perquè vetllen pels seus drets, són el seu altaveu davant l’administració i són el millor mecanisme per a participar i influir, des de la visió jove, en la vida política”.