10è aniversari del Casal Popular d’Atzeneta

El pròxim 13 d’abril el Casal Popular d’Atzeneta celebrarà el seu 10è aniversari amb la música en valencià com a protagonista. Així, actuaran els grupos Auxili i Xavi Sarrià i el Cor de la Fera com a caps de cartells. Aquestos estaran acompanyats d’ Essència, la Kinky Band i el Dij Manshtip. La música i la festa es succeiran des de les 22.30h a les Escoles Velles.

A més del concert, des del Casal Jove s’han organitzat diferents activitats durant tot el dissabte. Així, al carrer del Maestrat on es troba la seu del Casal, a partir de les 16 h s’oferirà un taller de jocs de taula per a totes les edats, a les 16.30 h s’acabarà de confeccionar i dotar de contingut el mural en favor de la igualtat de gènere elaborat el passat 8 de març de 2018; a les 18 h, a la Casa de la Cultura, tindrà lloc la presentació i debat al voltant del documental “Projecte d’Acció Territorial: l’autopista elèctrica de Castelló”, a càrrec de la mateixa productora del treball, Sistema del Solar, i un membre de la Plataforma contra la MAT de les comarques castellonenques; a les 19h serà el torn del grup de teatre La Xalera, que oferirà el seu espectacle d’animació de carrer “La festa sorpresa del senyor Follet”, finalment, a les 21 h i al mateix recinte dels concerts i haurà un sopar popular.

Per altra banda, per a facilitar el transport fins al concert s’han habilitat 4 línies de transport públic col·lectiu (autobús) des de les comarques del Baix Maestrat (Vinaròs), la Plana Alta (Castelló), la Plana Baixa (Nules) i l’Alcalatén (Llucena).

Cal assenyalar que la zona d’acampada estarà oberta des del divendres 12 fins al diumenge 14.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA