10è aniversari del Casal Popular d’Atzeneta

87
10è aniversari del Casal Popular d’Atzeneta

El pròxim 13 d’abril el Casal Popular d’Atzeneta celebrarà el seu 10è aniversari amb la música en valencià com a protagonista. Així, actuaran els grupos Auxili i Xavi Sarrià i el Cor de la Fera com a caps de cartells. Aquestos estaran acompanyats d’ Essència, la Kinky Band i el Dij Manshtip. La música i la festa es succeiran des de les 22.30h a les Escoles Velles.

A més del concert, des del Casal Jove s’han organitzat diferents activitats durant tot el dissabte. Així, al carrer del Maestrat on es troba la seu del Casal, a partir de les 16 h s’oferirà un taller de jocs de taula per a totes les edats, a les 16.30 h s’acabarà de confeccionar i dotar de contingut el mural en favor de la igualtat de gènere elaborat el passat 8 de març de 2018; a les 18 h, a la Casa de la Cultura, tindrà lloc la presentació i debat al voltant del documental “Projecte d’Acció Territorial: l’autopista elèctrica de Castelló”, a càrrec de la mateixa productora del treball, Sistema del Solar, i un membre de la Plataforma contra la MAT de les comarques castellonenques; a les 19h serà el torn del grup de teatre La Xalera, que oferirà el seu espectacle d’animació de carrer “La festa sorpresa del senyor Follet”, finalment, a les 21 h i al mateix recinte dels concerts i haurà un sopar popular.

Per altra banda, per a facilitar el transport fins al concert s’han habilitat 4 línies de transport públic col·lectiu (autobús) des de les comarques del Baix Maestrat (Vinaròs), la Plana Alta (Castelló), la Plana Baixa (Nules) i l’Alcalatén (Llucena).

Cal assenyalar que la zona d’acampada estarà oberta des del divendres 12 fins al diumenge 14.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA