10, 11 i 12 de juny arriba el Capsigrany a Vilafranca

1056
PUBLICITAT

La XVII edició de la mostra de teatre Capsigrany arriba a Vilafranca. Els dies 10, 11 i 12 de juny, vuit espectacles de les diferents disciplines escèniques ompliran els carrers i la sala de teatre Carles Pons, situada a la casa de la cultura. La mostra al llarg d’aquests dèsset anys ha aconseguit consolidar-se com un referent en el món del teatre a la província de Castelló.

Els espectacles al carrer i el del poliesportiu seran gratuïts, i els de la sala Carles Pons seran a preus populars. També, es podrà adquirir un abonament dels espectacles de pagament amb un 25% de descompte.

Capsigrany_2016

PROGRAMACIÓ

-Divendres
Divendres 10 a les 22.30 es donarà el tret de sortida amb l’espectacle de teatre gestual Naufrago de Jes Martin ‘s, precedit per l’habitual inauguració a càrrec dels organitzadors de la mostra.

-Dissabte
El sábado 11 a las 12.00h en la sala Carles Pons llegarà el momento del espectáculo infantil, A taula!, a cargo de Peus de Porc. La muestra continuará por la tarde a las 16.30 en la plaza don Blasco con el espectáculo Satsuma 3.0 de la compañía Scura Splats, recién estrenado en el festival internacional de teatro de calle de Vila-real.

Dissabte 11 a les 12.00h a la sala Carles Pons arribarà el moment de l’espectacle infantil, A taula!, a càrrec de Peus de Porc. La mostra continuarà per la vesprada a les 16.30 a la plaça d’en Blasc amb l’espectacle Satsuma 3.0 de la companyia Scura Splats, acabat d’estrenar al festival internacional de teatre de carrer de Vila-real.

El ritme de la batucada Asprona Timbals que treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat intel•lectual en el món de la música, a les 17.45h portarà al públic des de la plaça d’en Blasc fins a la casa de la cultura, on a les 19.00h començarà l’espectacle cabaret Two ladies or not two ladies de Cashalada Teatre. La nit de dissabte es tancarà al poliesportiu a les 23.00h on es presentarà Inàmies, de la companyia del mateix nom, un espectacle que combina la música, la dansa i la poesia visual.

-Diumenge
Els tambors, els surdos, el xiulet, etc. d’Asprona Timbals tornaran a sonar en els carrers de Vilafranca el diumenge a partir de les 16.30h a la plaça d’en Blasc i a partir de les 17.00h la música infantil arribarà amb el Pot Petit i el seu espectacle Riallades, també a la plaça d’en Blasc. La mostra tancarà a la sala Carles Pons amb l’espectacle Los esclavos de mis esclavos de Teatre Meridional protagonitzada per diversos cooperants que són segrestats a les muntanyes de l’Afganistan.

Los esclavos de mis esclavos
Los esclavos de mis esclavos