1 milió d’euros per abastir d’aigua a Vilafranca i Benassal

714
Reunió a l'Ajuntament de VIlafranca
PUBLICITAT

Nota de l’Ajuntament de Vilafranca

La Generalitat Valenciana licitarà en les properes setmanes la perforació d’un nou pou d’aigua que abastirà Vilafranca i Benassal. El pressupost s’aproximarà a un milió d’euros. Així s’ha anunciat avui a la visita del president de la Generalitat, Ximo Puig, a Vilafranca. Puig ha estat acompanyat pel president de la Diputació, Javier Moliner, l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena i l’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde, així com membres de la corporació local de Vilafranca. La Diputació de Castelló s’ha fet càrrec de la redacció el projecte.

El nou pou serà possible amb la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de Castelló. Garantirà el subministrament per Vilafranca, Benassal, la indústria i el turisme d’ambdós municipis.

L’alcalde de Vilafranca Òscar Tena ha destacat que la col·laboració entre administracions farà possible la nova perforació que, un cop executada, en sis o set mesos, aprofitarà la infraestrauctura de bombament que ja està executada amb l’anterior pou de Llargueres. El nou pou arribarà fins a l’aqüífer regional que, segons els estudis, pot proporcionar el cabal suficient.