​Tres empreses d’Espaitec creen una innovadora app sobre selectivitat

18225
PUBLICITAT
L’aplicació ha aconseguit les 7.000 descàrregues en un mes i se situa en el top 10 de apps educatives gratuïtes

Les empreses del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial (Espaitec) de la Universitat Jaume I de Castelló Vennova, 480interactive y AticSoft han creat la innovadora aplicació per a mòbils i tablets “Guía de Selectividad 2015”, una app que permet cercar informació sobre els graus i eixides professionals, el rànquing de les titulacions més demandades, consells pràctics per a estudiar o com combatre els nervis davant els exàmens, entre molts altres temes.

En un sol mes, la app “Guía de Selectividad 2015” ha aconseguit les 7.000 descàrregues (4.000 en dispositius Android i 3.000 en iOS), posicionant-se com un referent per als estudiants que es van a presentar a les PAU durant el mes de juny en tot el país. De fet, durant la primera setmana de llançament va arribar a situar-se en el top 10 de apps educatives gratuïtes en Google Play (va arribar a estar la primera) i App Store (on va aconseguir el tercer lloc), en tots dos casos amb una excel·lent valoració per part dels usuaris.

La nova “Guía de Selectividad 2015”, vinculada al portal LoQueQuieroEstudiar.es, ofereix respostes pràctiques a les principals inquietuds dels estudiants que es van a examinar aquestes pròximes setmanes, a través d’una nova app interactiva per a mòbils i tablets, la primera publicada amb aqueixos continguts específics a Espanya. Així, inclou consells i informació seleccionada per a afrontar amb garanties les Proves d’Accés a la Universitat, ajudar a triar grau i universitat, orientar el futur professional i, per què no, riure’s amb els millors memes sobre la Selectivitat.

“Imprescindible”, “la guia més completa”, “continguts pràctics amb totes les forces”, “còmoda i intuïtiva”, “divertida”… Així qualifiquen mitjans especialitzats com a Campus Viu d’Europa Press, Tlife.guru, Educació 3.0 o Inevery aquesta app que es presenta en format quiosc i inclou un cercador de graus per professionals i d’eixides laborals per graus en totes les universitats públiques i privades d’Espanya, basat en les dades oficials del Ministeri d’Educació. Els resultats de la cerca, que requereix de connexió a internet, inclouen les notes de tall de les titulacions en les diferents universitats. Entre els continguts més consultats pels 7.000 usuaris que li l’han descarregat es troben el “Rànquing de les 20 titulacions més demandades”, els “10 passos per a organitzar-se abans de la Selectivitat”, “Com combatre els nervis abans, durant i després dels exàmens” o “Comença a cercar beques per a 2015”.

Els continguts de l’aplicació han sigut seleccionats i redactats per periodistes professionals, amb experiència en mitjans de comunicació i com a docents en la universitat.