Taller d'ocupació de la plaça de bous de Vilafranca


-Nota de l’Ajuntament de Vilafranca-

Vilafranca ha clausurat el taller d’ocupació que ha permès iniciar una profunda restauració de la plaça de bous. Un total de 17 persones han estat contractades durant sis mesos com a alumnes treballadors, director o monitors de les diferents especialitats.

El taller s’ha dividit en activitats d’obra, jardineria, electricitat i fusteria. Els alumnes han realitzat mòduls específics i han executat les seues pràctiques a la plaça de bous i en altres instal·lacions de Vilafranca. L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena i el director territorial d’ocupació a Castelló han clausurat el taller amb una excel·lent valoració per la tasca desenvolupada per monitors, director i alumnes-treballadors. L’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Castelló han realitzat una aportació econòmica per assumir el cost dels materials de l’obra. L’objectiu del consistori és, un cop passat l’estiu, tornar a realitzar treballs a la plaça.

-Restauració

La tasca dels alumnes treballadors ha permès realitzar una important reparació a les grades i també substituir íntegrament l’arena que estava molt deteriorada. Així mateix s’ha millorat el drenatge de la plaça de bous.