CARTELL FESTES SORITA 2018

Menys d’una setmana queda per a que comencen les festes de Sorita en honor a la Mare de Déu de la Balma. Del 5 al 9 de setembre la localitat dels Ports viurà un seguit d’activitats taurines, musicals i gastronòmiques, entre d’altres, que ompliran d’ambient els seus carrers. La Comissió de festes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sorita i l’Associació de dones l’Assumpció, ha preparat un bon grapat d’actes per a totes les edats.

Així, el dimecres 5, dia de la muntada de barreres, un parc aquàtic infantil farà les delícies dels més menuts.

La diversió protagonitzarà el dijous, darrer dia de novena. L’esmorzar popular al bar, l’entrada infantil pels carrrers del poble, la xocolatada i la festa de disfresses infantils, la sangria, la festa de l’espuma i la volta de l’aigua amb la xaranga Ls Desmadrats, així com el ball de disfresses de la nit amb el duo Duetto i la discomòbil seran els ingredients per a gaudir de les celebracions.

Ja el divendres 7 començaran els actes taurins. L’esmorzar popular al bar, el dinar de germanor al pavelló de festes, les vaquetes amb sangria i xaranga a la plaça de l’Església, la processó de l’Entrada i la macrodiscomòbil The End són les propostes de la jornada.

El dissabte despertarà amb la cercavila dels gaiters. I és que l’eixida de la processó des de la plaça de l’Església cap a la Balma està prevista a les 09:30h. Allí es representarà la tradicional lluita entre el Dimoni i l’Àngel. Després, tindrà lloc la missa a l’ermita. La tornada de la processó al poble anirà seguida del ball de les danses a la plaça de l’església. Quant a la nit, serà per al bou embolat de la ramaderia de Carpio, l’orquestra Top Zero i la discomòbil The End.

Les festes diran adéu el diumenge. Parc infantil al frontó, missa en honor a la Mare de Déu, teatre i sopar popular al pavelló serán les principals activitats per acomiadar les festes del 2018.