CASTELLÓ SÈNIOR

– S’han inscrit més de 18.000 persones en aquesta iniciativa de la Diputació de Castelló

Aquest mes de setembre arranca la quarta edició de Castelló Sènior. Un total de 9.743 persones majors de la província es beneficiaran, des d’ara i fins al mes de juliol exceptuant èpoques de temporada alta com Setmana Santa, de la mesura impulsada pel govern provincial. La intenció de la Diputació de Castelló és desestacionalitzar la campanya turística ampliant l’ocupació hotelera fora de temporada. A més s’ofereix una alternativa d’oci a la gent gran i es donen a conèixer racons poc coneguts de la província.

Castelló Sènior compta amb 3 propostes diferents: Programa de vacances a la Costa de Castelló; Rutes de patrimoni històric, cultural i natural; i Estades a balnearis.

La primera proposta ofereix l’estada durant 6 dies/5 nits en hotels situats a la costa, a més d’un mínim de dos excursions de mig dia i el transport des de Castelló capital. Es desenvoluparà des del 16 de setembre al 14 de desembre d’enguany, i del 13 de gener al 14 de juny de l’any que ve.

El patrimoni de l’interior de Castelló és altra de les opcions, del 17 de setembre al 14 de desembre de 2018, i del 10 de gener al 12 de juliol de 2019. Durant 3 dies/2 nits, els majors estaran en hotels de l’interior en règim de mitja pensió. Els esmorzars seran als municipis a visitar.

A més, s’incorpora el turisme de salut, que contempla l’estada de 8 dies/7 nits en hotels situats al mateix poble del balneari. Inclou pensió completa, tres tractaments diaris mínims a balnearis d’aigües mineromedicinals de la província, i un mínim d’una excursió de mig dia. Tindrà lloc del 22 de setembre al 15 de desembre d’enguany, i del 12 de gener al 13 de juliol de 2019.