Examen d'anglés
Examen d’anglés

-Nota de premsa-

Durant el matí d’ahir, les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella albergaven els primers exàmens de l’Escola Municipal d’Idiomes per obtenir certificats oficials d’anglès. A la prova, es van presentar un total de 26 alumnes que opten a traure’s els certificats oficials de B1, A2 i B2. 

Este examen compta amb una prova oral i una escrita. La part escrita va tindre lloc ahir dimecres, mentre que la oral, està previst que es celebre el divendres a la vesprada. Els resultats de les mateixes es coneixeran en les properes setmanes.

En este sentit, la regidora de formació, Palmira Mestre, assenyalava que “va costar molt treball poder crear una Escola Municipal d’Idiomes a la nostra localitat i la celebració a Morella dels primers exàmens per obtenir certificats oficials d’anglès és molt satisfactori i una prova més de la importància d’este servei”. Mestre també destacava que “en la primera edició esta iniciativa ha tingut una gran acceptació amb un gran nombre d’inscrits i convida a pensar que per al proper curs la resposta de la gent també serà bona”. Finalment, la regidora afegia “des de l’Ajuntament de Morella seguirem treballant en esta direcció, apostant per la formació perquè creem que és clau per al nostre futur”.

Cal recordar que el consistori morellà porta temps apostant per la formació i va crear esta iniciativa el passat any juntament amb altres com l’Aula Mentor o diferents cursos del Centre Formatiu CISE. El passat mes d’octubre van començar les classes que han comptat en més de 100 alumnes de totes les edats, que es van decantar per l’anglès i es van organitzar els grups per diferents nivells, A2, B1 i B2. Des de la prova de nivell celebrada al mes de setembre, els alumnes han pogut millorar els seus coneixements d’idiomes i ara uns quants estan davant d’obtenir els certificats oficials.