SETEMBRE ATZENETA

Atzeneta comença el mes de setembre amb una agenda carregada d’activitats. Les festes en honor a la Mare de Déu del Loreto, la sisena edició del bureo de balls tradicionals o la cita ineludible amb la Fira de la Caça i la Natura són algunes de les activitats previstes per a aquest mes.

Demà dissabte, 8 de setembre, es viuran les celebracions de la plaça del Loreto. Jocs infantils, la missa a l’ermita, el ball de dolçainer, el cant de les ‘albaes’ i el bureo seran les propostes.

Més endavant, del 22 de setembre al 15 d’octubre, es podrà gaudir amb la mostra fotogràfica Terres del Penyagolosa a càrrec d’Arcadi Vidal, Ricardo Badenes i Leonardo Gil.

A més, el cap de setmana del 29 i 30 de setembre tindrà lloc la VI Concentració de balls tradicionals a la localitat i la XVII Fira de la Caça i la Natura. El dissabte, el bureo que organitza el Grup Arrels reunirà al local multiusos un bon nombre d’aficionats. Mentre, la nova edició de la Caça i la Natura omplirà d’activitats l’entorn de les escoles velles. Els amants de la caça comptaran, entre d’altres, amb un mercat, exposicions de naturalesa i demostracions de caça. Una de les novetats d’enguany serà el I Canicross de 5 km que es disputarà el diumenge de matí.