Concert de Los Chunguitos a Benassal

Veïns i visitants van gaudir durant la jornada del dissabte amb les activitats organitzades per Emboladores B&I de les quals els esdeveniments taurins i el concert de Los Chunguitos van fer les delícies dels assistents.

Emboladores B&I (Benassal i La Iglesuela del Cid) van preparar una intensa agenda festiva per a grans i xicotets. A les 12.00 hores es va inaugurar al Forn de Dalt l’exposició fotogràfica “BRAVOYNATURAL” amb fotografies d’Alberto Barrios.

Els esdeveniments taurins van començar a les 16.30 hores amb el desafiament ramader “Terres de l’Ebre” entre les ramaderies de Fernando Mansilla i Pedro Fumadó “El Charnego”. A més, durant tota la vesprada el recinte taurí va acollir el “Tardeo” amb barra de menjar i beguda i actuacions en directe amb Art Flamenc. Els bous van continuar amb una prova i bou embolat de la ramaderia Adolfo Martín.

Sens dubte, l’esdeveniment més esperat per tots era el concert de Los Chunguitos. Centenars de persones es van reunir al Pavelló per a gaudir de la rumba dels germans Salazar. A més, la música, el ball i les ganes de passar-ho bé es van succeir durant tota la nit amb La Meligrana, l’orquestra The Luxe i la macrodiscomòbil The Luxe XXL.